Pregled izdelkov Aspirin®

Aspirin® vam ponuja izbor učinkovitih zdravil, ki vam pomagajo ne glede na to, ali se vas loteva glavobol, vas bolijo mišice ali sklepi, morda križ ali pa čutite, da se približuje migrena. Pa tudi pri prvih znakih gripe in prehlada ne popusti.
izdelki 2

Aspirin® 500 mg obložene tablete

Protibolečinsko zdravilo Aspirin® s svojo inovativno Micro Active tehnologijo nudi hitro lajšanje bolečin, hkrati pa je nežnejše do želodca!

Izdelki 3

Aspirin® 500mg tablete

Ena tableta – vsestranski učinek: Aspirin® 500 mg tablete zmanjšujejo bolečino, znižujejo vročino in imajo protivnetni učinek. Lahko se uporablja za lajšanje glavobola, bolečin v križu ali mišicah, pa tudi ob gripi in prehladu. Vedno pri roki, vsestranska uporaba.

Izdelki 5

Aspirin® Plus C

Naj vas prehlad ne položi v posteljo: praktična oblika Aspirin Plus C v šumeči tableti deluje hitro in zanesljivo, saj se aktivna učinkovina hitro absorbira. Hkrati pa vsebuje veliko vitamina C, ki pomaga krepiti imunski sistem in še dodatno pomaga v boju proti prehladnim obolenjem.

Izdelki 7

Aspirin® Direkt

Glavobol ne počaka na kozarec vode, ampak udari takoj – zato je tu zdravilo Aspirin® Direkt v obliki žvečljivih tablet, ki jih lahko vzamete brez tekočine. Enostavno jih prežvečite, pogoltnite, in hiter učinek je tukaj!

Izdelki 9

Aspirin® Migran

Ob napadu Migran s slabostjo, občutljivostjo na zvok in svetlobo, se odločite za Aspirin® Migran. Puferski sistem omogoča tableti, da se hitro raztopi in doseže učinek, hkrati pa se zato lažje prenaša.