Aspirin Zipp


Vsakodnevne bolečine, kot so glavobol, bolečine v mišicah ali sklepih, se lahko pojavijo kjerkoli in kadarkoli. Klasični Aspirin®, ki ga več generacij pozna že več kot sto let, je odslej na voljo tudi v obliki zrnc, ki lajšajo bolečino in znižujejo povišano telesno temperaturo kjerkoli že smo.
Aspirin® Zipp predstavlja edinstveno obliko zdravila za lajšanje različnih bolečin, saj omogoča jemanje brez vode! Vsebuje enako količino acetilsalicilne kisline kot klasični 500 mg Aspirin®. Zrnca zdravila z okusom pomaranče in kole se tudi brez vode popolnoma raztopijo že v ustih. Na tak način aktivna sestavina hitreje preide skozi želodec kot običajna tableta. Aspirin® Zipp odlikuje hitro in učinkovito delovanje, saj zdravilo deluje že po 10–20 minutah.*
Uporabnik vsebino 1–2 vrečic Aspirin® Zipp strese neposredno na jezik in pusti, da se raztopi. Po želji lahko spije nekaj tekočine. Če je potrebno, ponovno vzame po 4–8 urah do trikrat dnevno. Aspirin® Zipp je odlična rešitev za odpravo različnih bolečin kjerkoli že ste, saj ga lahko vzamete brez tekočine.

*Aspirin Zipp; Povzetek glavnih značilnosti zdravila, 29.05.2015

Na vrh strani