Aspirin®

Aspirin® je neverjetno vsestranski izdelek za lajšanje glavobola, zobobola, bolečin v hrbtu in nekaterih drugih simptomov, ki vas ovirajo v vsakdanjem življenju.

Aspirin® Migran

Aspirin® Migran je primeren za akutno zdravljenje glavobola pri napadih migrene z avro ali brez nje in učinkovito zmanjša tudi njene spremljajoče simptome. Aspirin® Migran je zlasti učinkovit, če ga vzamemo takoj, že ob prvih znakih migrene. Pakirani sta po 2 tableti skupaj - obe naenkrat raztopimo v kozarcu vode.

Aspirin® Zipp

Vsakodnevne bolečine, kot so glavobol, bolečine v mišicah ali sklepih, se lahko pojavijo kjerkoli in kadarkoli. Klasični Aspirin®, ki ga več generacij pozna že več kot sto let, je odslej na voljo tudi v obliki zrnc, ki lajšajo bolečino in znižujejo povišano telesno temperaturo kjerkoli že smo. Aspirin® Zipp predstavlja edinstveno obliko zdravila za lajšanje različnih bolečin, saj omogoča jemanje brez vode! Vsebuje enako količino acetilsalicilne kisline kot klasični 500 mg Aspirin®. Zrnca zdravila z okusom pomaranče in kole se tudi brez vode popolnoma raztopijo že v ustih. Na tak način aktivna sestavina hitreje preide skozi želodec kot običajna tableta. Aspirin® Zipp odlikuje hitro in učinkovito delovanje, saj zdravilo deluje že po 10–20 minutah.* Uporabnik vsebino 1–2 vrečic Aspirin® Zipp strese neposredno na jezik in pusti, da se raztopi. Po želji lahko spije nekaj tekočine. Če je potrebno, ponovno vzame po 4–8 urah do trikrat dnevno. Aspirin® Zipp je odlična rešitev za odpravo različnih bolečin kjerkoli že ste, saj ga lahko vzamete brez tekočine.
*Aspirin Zipp; Povzetek glavnih značilnosti zdravila, 29.05.2015

Aspirin® Direkt

Aspirin® Direkt je primeren za lajšanje različnih vrst bolečin, ne le glavobola, ampak tudi bolečin v hrbtu, sklepih ter mišicah in za zniževanje zvišane telesne temperature. Kjerkoli ste, vam je Aspirin® Direkt zaradi svoje praktične uporabe v obliki žvečljivih tablet (brez vode) vedno na voljo, kadar ga potrebujte.

Na vrh strani